|
|
|
Gebakken brie met pasta en broccoliroomsaus |
|
ingrediënten: |
|
|
voor 4 personen:
1 scharrelei
peper, zout
8 el paneermeel
400 g Brie, in 16 punten
600 g panklare broccoli,in kleine roosjes
400 g spaghetti
1 ui, gesnipperd
2 teentjes knoflook, gesnipperd
1/2 el olijfolie
1 zakje champignonsaus
40 g kruidenboter |
|
bereiding: |
|
|
Klop het ei met wat peper in een diep bord los.Doe het paneermeel in een ander diep bord. Wentel de briepunten door het ei en vervolgens door het paneermeel.Laat het paneerlaagje even drogen en paneer de punten nogmaals.Kook de broccoli in water met zout in ± 5 min. beetgaar en giet de groenten af.Kook de spaghetti in ruim water met zout volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar.Fruit de ui met de knoflook ± 3 min. in de hete olie en schep de broccoli erdoor.Bereid de saus volgens de gebruiksaanwijzing en schep hem door de groenten.Verhit de boter in een ruime koekenpan en bak de briepunten in ca. 1 minuut per kant goudbruin.
Serveer de spaghetti met de saus en de briepunten. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|