Tagliatelli met gerookte zalm |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
500 g tagliatelli
2 teentjes knoflook
1 ui
2 eetlepels vetstof
2 eetlepels bloem
1 eetlepel citroensap
500 ml melk
peper
250 g gerookte zalm
1 eetlepel peterselie |
|
bereiding: |
|
|
- Kook de tagliatelli beetgaar.
- Snipper de ui en de knoflookteentjes
- Stoof de ui en de knoflook teentjes in wat vetstof. Doe er de bloem bij.
- Meng het citroensap onder de melk.
- Doe de melk voorzichtig en al roerend bij de ui.
- Laat de saus even doorkoken. Breng op smaak met een snuifje peper.
- Snijd de zalm in kleine reepjes.
- Neem een diep bord en vul dit met de tagliatelli, meng er de reepjes zalm onder en overgiet met de saus.
- Garneer met fijn gesnipperde peterselie. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|