laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kip-kaassalade
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

1 krop ijsbergsla
0,5 komkommer
4 eieren
4 sherry tomaten
350 gr kipfilets
zout
peper
75 gr kaas
4 eetlepels yoghurt
4 eetlepels mayonaise
  bereiding:
    Snijd de kipfilets in stukjes, bestrooi ze met wat zout en peper en kook ze in een pan met een beetje water gaar.
Laat ze daarna uitlekken.
Breng een pan met water aan de kook en kook hier 10 minuten de eieren in.
Laat ze schrikken onder de koude kraan, pel ze en snijd ze in plakjes.
Maak de sla schoon, was ze en laat ze uitlekken.
Doe de sla in een schaal.
Was de komkommer, snijd deze in blokjes en doe deze bij de sla.
Was de tomaatjes, snijd ze een keer door midden en doe ook deze door de sla.
Snij de kaas in blokjes en ook deze mogen bij de sla.
Doe ook de kipfilet en de eieren bij de sla en meng dit goed door elkaar.
Roer de yoghurt en mayonaise door elkaar en schep dit door de salade.
Lekker bij gebakken aardappelen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats