Gevulde mignonnettes met tuinkruiden |
|
ingrediënten: |
|
|
voor 4 personen:
1 bakje tuinkers
10 gr kervel
0.25 bosje peterselie
3 sprietjes bieslook
3 blaadjes basilicum
1 bakje waterkers
4 mignonnettes
peper
zout
25 gr boter
200 gr platte kaas
1 dl room |
|
bereiding: |
|
|
De verse kaas pletten met de vers gehakte tuinkruiden en de kervel en kruiden met peper en zout.
Met een scherp mes een insnijding maken in de mignonnettes zodat er een soort envelopje ontstaat. Kruiden met peper en zout en vullen met de kruidige kaas. Het vlees dichtprikken met een houten prikker of opbinden met keukengaren en aan beide kanten laten kleuren in de hete boter.
Uit de pan nemen, warm houden en de braadjus deglaceren met room. Het vlees op een bedje van waterkers en tuinkers schikken en overgieten met de saus. Serveren met deegwaren.
Dit is een Vlamrecept |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
 |