laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kippenlevertjes met kerrie en banaan
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

400 g kippenlever
1 zakje kerriesaus
4 el gemalen kokos
3 niet te rijpe bananen
2 el citroensap
1 el kerriepoeder
50 g boter of margarine
1/4 l slagroom
2 el ketjap manis
  bereiding:
    In pannetje kerriesaus maken met 2½ dl water. In droge koekenpan al roerende de kokos goudbruin roosteren, op een bord uitspreiden en af laten koelen. Bananen pellen en in plakjes snijden. Goed besprenkelen met citroensap. Kippenlevertjes snel rondom bruin bakken. Toevoegen: kerriesaus, slagroom en ketjap. Voorzichtig omscheppen. Met het deksel op de pan in ca. 10 min. op laag vuur gaar stoven. In kopje maizena met
3 eetlepels water gladroeren. Al roerende aan mengsel toevoegen. Bananen voorzichtig door mengsel heen scheppen. Ongeveer 1 min. mee verwarmen. Overdoen in een schaal en bestrooien met de geroosterde kokos.

Lekker met rijst en veldsla (doperwtjes smaken er ook goed bij)
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats