|
|
|
Aardappelbrochette met zeevruchten |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
16 kleine, vastkokende aardappelen
8 reuzengarnalen
12 stukjes zalm of tonijn (250 à 300 g)
2 uien
1 rode peper
Provenaalse kruiden
peper en zout |
|
bereiding: |
|
|
Verwarm de oven voor op 240°C.
Was de aardappelen en kook ze gedurende 5 minuten in zout water.
Snijd de ui, rode peper en vis in blokjes van 2 op 2 cm.
Maak de brochettes door een stuk aardappel, een reuzengarnaal, een stuk vis, een stuk ui en een stuk paprika op elke brochette te spiesen (herhalen tot de brochette vol is).
Kruid met peper, zout en Provençaalse kruiden, bak de brochettes gedurende 5 minuten aan elke kant onder de grill.
Tip: In de zomer kan je deze brochettes ook perfect op de barbecue klaarmaken. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|