laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Pasta “Crudaiola”
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

300 gram Spaghetti
350 gram kleine tomaatjes (roma- of kers- of trostomaatjes)
300 gram tonijn in olie uit blik
200 gram ontpitte zwarte olijven
100 gram echte parmezaanse kaas in schilfers
100 gram pijnboompitjes
30 gram verse basilicumblaadjes
100 ml. goeie olijfolie
een paar ansjovisjes uit blik en vers gemalen zwart peper
en naar smaak nog wat geraspte parmezaan.
  bereiding:
    Snijd de tomaatjes in kwarten en de olijven en basilicumblaadjes in kleine stukjes.
Doe dit alles in een ruime kom/schaal.
Meng de pijnboompitten en de tonijn en parmezaanse kaasschilfers er ook door.
Kook de spaghetti 'al dente' gaar in ruim water met zout. Afgieten en warm erdoorheen roeren.

Op smaak brengen met olijfolie, peper, ansjovis (in kleine stukjes) en meer geraspte parmezaanse kaas.
Eet smakelijk!
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats