laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Pittige soep
  ingrediënten:
    voor 4 personen:

2 rode pepers (na bereiding: handen goed wassen!)
1 teentje knofl ook
1 bakje kastanjechampignons (250 gram)
1 paksoi
2 eetlepels olijfolie
1 pot bouillon met kippenvlees (350 gram)
2 eetlepels wereldkruiden Thailand
150 gram mihoen
  bereiding:
    Pepers schoonmaken, zaadjes verwijderen en in stukjes
snijden. Knofl ook pellen en snipperen. Champignons
schoonborstelen en in plakjes snijden. Paksoi
schoonmaken en in repen snijden. In soeppan olie
verhitten. Knofl ook en grootste deel peper 1 min. bakken.
Champignons en paksoi toevoegen en 2 min. meebakken.
Bouillon, 1 liter water en wereldkruiden toevoegen en aan
de kook laten komen. Mihoen in stukken breken en 4
minuten in hete soep laten garen. Soep over grote
kommen verdelen en met rest van rode peper garneren.

Bevat per portie circa 215 kcal.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats