|
|
|
Vegetarische ovenschotel |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 2 personen:
1 pot witte bonen,
3 uien,
150 gr. rozijnen,
2 bananen,
2 tl kerriepoeder,
aardappelen,
melk,
3 el paneermeel,
20 gr. boter of olijfolie |
|
bereiding: |
|
|
Schil de uien en snijd ze in stukjes.
Laat de witte bonen uitlekken en vet de ovenschotel in.
Bak de uien in een koeken glazig bruin.
Voeg de kerriepoeder, de rozijnen en de bananen in plakjes gesneden toe.
Voorzichtig omscheppen, dan de uitgelekte witte bonen erbij en even omscheppen.
Doe dit in de ingevette ovenschaal.
Maak de aardappelpuree van gekookte aardappelen en wat melk en verdeel dit over de ovenschaal.
Doe de paneermeel eroverheen verdelen en een paar kleine klontjes boter erover.
Doe het gerecht in een voorverwarmde oven op 220C. ongeveer 35 minuten. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|