laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Roergebakken zalm met zeekraal en knoflook
  ingrediënten:
    Voor 2 personen:

250 g zalmfilet, in blokjes
2 eetlepels neutrale olie
2 tenen knoflook, in plakjes
2 rode uien, in dunne partjes
100 g zeekraal
sap van een halve citroen
versgemalen zwarte peper
  bereiding:
    Verhit de olie in een wok en roerbak de knoflook en ui 2 minuten.
Schep de zalm en zeekraal erdoor en roerbak alles nog 2 minuten.
Sprenkel het citroensap erover en maal er zwarte peper boven.
Laat het vocht op hoog vuur al omscheppend verdampen.
Breng de zalm op smaak met wat zout.
Lekker met pappardelle of rijst.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats