laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kippenbilletjes in pittige kokossaus
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    6 kippenbillen
    gemberpoeder, peper, zout
    maisolie
    middelgrote ui
    2 teentjes look
    100 ml gepelde tomaten
    1 vers chilipepertje
    2 eetlepels citroensap
    400 ml kokosmelk uit blik
    theelepel zout
    kippenbouillonpasta
  bereiding:
    Kippenbillen bestrooien met peper, zout en gemberpoeder en voorbakken in de oven tot ze goudgeel en krokant zijn.
Voor de saus:
ui glazig stoven in olie. Look, zout en chilipepertje toevoegen en eventjes laten meestoven.
Gepelde, gehakte tomaten toevoegen en meestoven.
Kokosmelk en citroensap toevoegen en goed roeren.
Op smaak brengen met kippenbouillonpasta en alles gaar laten worden. Kippenbillen toevoegen en 10 tot 15 min. in de saus stoven.

Serveren met wilde rijst of brood.

Smakelijk!
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats