laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Panini met zalm en geitenkaas
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

100 g gerookte zalm of heilbot
1 stokbrood of focaccia
2-3 eetlepels verse groene pesto
1 rolletje geitenkaas van 100 g (in plakjes)
2 kleine tomaten (in plakjes)
1 bosuitje (in flinterdunne ringetjes)
4 blaadjes verse basilicum
  bereiding:
    Snijd het stokbrood of de focaccia in vieren en snijd de stukken open. Bestrijk de snijvlakken dun met pesto en beleg de onderkanten met zalm, geitenkaas en tomaat. Verdeel de bosui erover en maal er wat peper boven. Leg de blaadjes basilicum erop en zet de bovenkanten van het brood erop. Leg de broodjes tussen een hete contactgrill en rooster ze in 3-5 minuten goudbruin.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats