Panini met zalm en geitenkaas |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
100 g gerookte zalm of heilbot
1 stokbrood of focaccia
2-3 eetlepels verse groene pesto
1 rolletje geitenkaas van 100 g (in plakjes)
2 kleine tomaten (in plakjes)
1 bosuitje (in flinterdunne ringetjes)
4 blaadjes verse basilicum |
|
bereiding: |
|
|
Snijd het stokbrood of de focaccia in vieren en snijd de stukken open. Bestrijk de snijvlakken dun met pesto en beleg de onderkanten met zalm, geitenkaas en tomaat. Verdeel de bosui erover en maal er wat peper boven. Leg de blaadjes basilicum erop en zet de bovenkanten van het brood erop. Leg de broodjes tussen een hete contactgrill en rooster ze in 3-5 minuten goudbruin. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|