laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kaasrolletjes
  ingrediënten:
   

  • 100 gram verse roomkaas
  • 50 gram geraspte oude kaas
  • 3 eetlepels sinaasappelsap
  • halve theelepel paprikapoeder
  • 2 eetlepels fijnegeknipte bieslook
  • 8 witte boterhammen
  • zout en peper
  bereiding:
    Meng de verse roomkaas met de geraspte kaas, sinaasappelsap, paprikapoeder en de bieslook door elkaar en voeg naar smaak zout en peper toe. Snijd de korsten van de boterhammen en rol deze met een deegroller heel plat. Besmeer de platgerolde boterhammen met het kaasmengsel en rol ze stevig op (net als een pannenkoek). Verpak ze in aluminiumfolie en laat ze een uurtje in de koelkast opstijven. Verwijder dan de folie en snijd elk rolletje in ongeveer 5 plakjes.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats