laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Pasta met zeevruchten
  ingrediënten:
    Voor 2 personen:
300 gram pasta naar keuze
2 eetlepels olijfolie
500 gram diepgevroren zeevruchten
1 teentje knoflook
6 takjes platte peterselie
  bereiding:
    Kook de pasta gaar in lichtgezouten kokend water.
Verhit intussen de olie in een pan. Doe er de zeevruchten bij. Laat ze 5 minuten op een hevig vuur en
onder voortdurend roeren bakken tot ze allemaal ontdooid zijn.
Pel het teentje look en hak het fijn. Doe hetzelfde met de peterselie. Doe ze bij de zeevruchten.
Laat de pasta uitlekken. Doe de pasta in de pan bij de zeevruchten.
Laat nog eens 1 minuut bakken. Proef en breng eventueel op smaak met wat peper en eventueel met
een snuifje zout.
Dien op in de pan.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats