laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Hutsepot van Liliane
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
8 sneetjes dik gesneden gezouten spek
3 merguez
3 chipolata
schapenribbetjes
500 gr spruiten
wortelen
selder
ajuin
aardappelen
chilipeper
2 vleesb0uillon
water
olijfolie
tijm
laurier
peper
  bereiding:
    Spek aanbraden in olijfolie
Ribbetjes bijvoegen en ajuin – en selder en chilipeper en water en bouillon.
Toch een uur laten koken
Dan spruiten en wortelen toevoegen en een half uur laten koken
‘s anderendaags – vet afschrapen
Aardappelen bijvoegen en goed opwarmen gedurende ongeveer een half uur
De chipolata en merguez apart bakken en toevoegen op ’t einde.
Opdienen met barbecuesaus en mosterd
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats