laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Vis op Provençaalse wijze in folie
  ingrediënten:
    voor 2 personen:
370 gr vis (schelvis of kabeljauw of wijting)
2 tomaten (+/- 200 gr)
1 ajuin (+/- 75 gr
50 gr champignons
150 gr paprika (2/3 groen, 1/3 rood)
Peterselie
Peper en (indien toegelaten zout)
Eventueel 1 knoflookteentje
  bereiding:
    Verdeel de visfilets over 2 stukken aluminiumfolie;
Snij alle schoongemaakte groenten zeer fijn en voeg ze samen;
Verdeel de groenten over de vis en bestooi met peper (en zout);
Sluit de folie en leg de plakjes in een ovenschotel;
Plaats de vis in een hete oven en laat hem in +/- 25 minuten gaar worden;
Dien op in de folie.


Smakelijk!


Tip: De overblijvende schoongemaakte paprika’s kunnen even geblancheerd, in reepjes gesneden en in de diepvriezer bewaard worden.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats