Vis op Provençaalse wijze in folie |
|
ingrediënten: |
|
|
voor 2 personen:
370 gr vis (schelvis of kabeljauw of wijting)
2 tomaten (+/- 200 gr)
1 ajuin (+/- 75 gr
50 gr champignons
150 gr paprika (2/3 groen, 1/3 rood)
Peterselie
Peper en (indien toegelaten zout)
Eventueel 1 knoflookteentje |
|
bereiding: |
|
|
Verdeel de visfilets over 2 stukken aluminiumfolie;
Snij alle schoongemaakte groenten zeer fijn en voeg ze samen;
Verdeel de groenten over de vis en bestooi met peper (en zout);
Sluit de folie en leg de plakjes in een ovenschotel;
Plaats de vis in een hete oven en laat hem in +/- 25 minuten gaar worden;
Dien op in de folie.
Smakelijk!
Tip: De overblijvende schoongemaakte paprika’s kunnen even geblancheerd, in reepjes gesneden en in de diepvriezer bewaard worden. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|