laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Lasagne met bolognese-saus
  ingrediënten:
    Nodig voor 4 personen:
bolognese-saus
50 gram boter
50 gram bloem
250 gram champignons
melk
250 gram lasagnebladen
zakje geraspte kaas
  bereiding:
    Laat de boter smelten. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Bak ze in de boter en voeg de bloem toe.
Doe daarna scheutje voor scheutje al roerend de melk erbij, tot je een niet al te dunne saus krijgt.
Breng deze op smaak met zout en peper.

Doe in een vuurvaste schaal laag voor laag de lasagne-ingrediënten:
eerst bolognese-saus, daarna champignonsaus en vervolgens lasagnebladen enzovoort, tot de sauzen op zijn.
Altijd eindigen met bolognese-saus! Strooi ten slotte geraspte kaas over de schotel.

Zet de schaal in de oven (200ºC) en laat de lasagne in 30 minuten gaar worden.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats