|
|
snijd het vlees in kleine blokjes.
verwijder alle zenen en vliezen.
verhit de reuzel en braad het vlees in ongeveer 10 minuten bruin,waarbij u het telkens keert.
pel de ui en de knoflook en snijd ze klein.
doe dit bij het vlees en bak alles nog 5 minuten.
strooi er de paprikapoeder over en voeg bouillon toe.
breng alles goed op smaak met zout, peer,karwijzaad en majoraan.
sluit de pan en laat de soep ongeveer 45 minuten zachtjes koken.
schil de aardappel, was hem en snijd hem in kleine blokjes.
maak de paprika schoon en snijd hem eveneens in blokjes.
giet kokend water over de tomaat, pel hem, snijd de kern eruit, snijd hem in blokjes en verwijder de steelaanzet.
snijd de pereroni klein en roer hem met de aardappel-de paprika-en de tomatenblokjes door de soep.
laat de goulashsoep nog eens 25 minuten op een laag vuur zachtjes koken.
haal de soep van het fornuis, breng hem nogmaals op smaak en roer de rode wijn erdoor. |