Aspergeslaatje |
|
ingrediënten: |
|
|
24 witte of groene asperges
2 eetlepels olie
1/2 krulsla
4 eetlepels karnemelkvinaigrette
2 eetlepels gehakte bieslook
Karnemelkvinaigrette:
1 koffielepel graanmosterd
75 g magere zachte yoghurt
1 eetlepel witte wijnazijn
1/2 dl olie
1/2 dl karnemelk
Meng dit alles en mix tot een gladde vinaigrette |
|
bereiding: |
|
|
Schil de witte asperges met een dunschiller.
Groene asperges hoef je niet te schillen.
Snijd de asperges schuin in stukjes van ± 1.5 cm en bak ze aan in de
olie.
Haal ze uit de pan als ze nog krokant zijn en meng ze met de krulsla, de
karnemelkvinaigrette en het bieslook |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|