laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Aspergeslaatje
  ingrediënten:
    24 witte of groene asperges
2 eetlepels olie
1/2 krulsla
4 eetlepels karnemelkvinaigrette
2 eetlepels gehakte bieslook

Karnemelkvinaigrette:
1 koffielepel graanmosterd
75 g magere zachte yoghurt
1 eetlepel witte wijnazijn
1/2 dl olie
1/2 dl karnemelk
Meng dit alles en mix tot een gladde vinaigrette
  bereiding:
    Schil de witte asperges met een dunschiller.
Groene asperges hoef je niet te schillen.
Snijd de asperges schuin in stukjes van ± 1.5 cm en bak ze aan in de
olie.
Haal ze uit de pan als ze nog krokant zijn en meng ze met de krulsla, de
karnemelkvinaigrette en het bieslook
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats