laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Bloemkoolsoep
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
1/2 kleine bloemkool
1 aardappel
1 ui
1 teentje knoflook
1 wit van prei
1 eetlepel vetstof
1 l groentebouillon
Peper (en zout)
1 dl light room
2 eetlepels fijngehakte peterselie
  bereiding:
    Snijd wat bloemkoolroosjes van de bloemkool en houd ze apart. Schil de
aardappel. Pel de ui en de knoflook. Snipper de knoflook fijn.
Snijd de rest van de bloemkool, de aardappel, de ui en de prei fijn en
stoof ze aan in de vetstof.
Bevochtig met de bouillon, breng op smaak met peper (en zout) en laat
40 minuten koken.
Mix de soep glad en voeg de light room toe.
Doe er op het laatste moment de gehakte knoflook bij.
Strooi de bloemkoolroosjes over de borden en serveer.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats