|
|
|
Cowboysalade |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
8 middelgrote, vastkokende aardappelen
1 blikje maïskorrels
2 gesnipperde sjalotten
1 blik palmharten in blokjes van 1 cm
1 avocado in blokjes
2 tomaten in blokjes
verse koriander
zout |
|
bereiding: |
|
|
Kook de geschilde aardappelen in een bodempje water in de microgolfoven (+/- 6 minuten op 600W) en snijd ze in blokjes.
Vermeng ze met de maïskorrels, tomaten, avocado, palmharten en sjalotten. Voeg een beetje zout toe. Garneer met de verse koriander.
Mag het wat frisser?
Maak dan een heerlijke vinaigrette met 1 eetlepel citroensap, 1 eetlepel mosterd en 5 eetlepels yoghurt.
Tip:
Een avontuurlijke salade dat die smaakt naar meer. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|