laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Brusselse bruschetta
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
1 ciabattabrood
100 g mascarpone
1/2 bosje radijsje
1/2 schaaltje tuinkers
1 soeplepel pesto
hete olijfolie
fleur de sel
peper van de molen
  bereiding:
    Snij de ciabatta in stukken. Wrijf één zijde van elk stuk in met een in olijfolie gedrenkte doek en leg vervolgens onder de grill.
Wrijf in met een beetje pesto.
Besmeer vervolgens met mascarpone. Bestrooi rijkelijk met peper en een beetje zout. Leg er enkele radijsschijfjes op en werk af met een plukje tuinkers.
Dien heel koel op.

Tip:
Je kunt de ciabatta vooraf roosteren, maar besmeer de toasts pas op het laatste moment, anders worden ze zacht. Dit gerecht moet heel koel worden geserveerd. Haal de mascarpone en de pesto dus pas op het laatste moment uit de koelkast.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats