|
|
|
Gegrilde garnalen met hun sausje |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
1 dl Ketjap Marinade
5 cl chilisaus
1,5 koffielepels mierikswortel
1/4 koffielepel tabasco
1/2 koffielepel sojasaus
2 eetlepels Jonge uitjes
12 tot 20 tijgergarnalen met kop
1 eetlepel olijfolie |
|
bereiding: |
|
|
Verwarm de grill of de barbecue voor.
Saus: meng in een kom de Ketjap Marinade met de chilisaus, de mierikswortel, de Tabasco en de sojasaus. Versier met de jonge ui. Zet opzij.
Smeer de garnalen in met olijfolie. Gril ze 3 minuten aan elke zijde.
Verdeel over de borden. Dien op met de saus.
Lekker bij:
Schijfjes avocado en kerstomaten, die u 1 minuut grilt aan elke zijde. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|