laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Spaghetti Bolo-Veganaise
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    250 gr champignons
    400 gr prei
    1 courgette
    4 worteltjes
    1 bakje ( = 180 gr ) tofu-gehakt
    2 tl Italiaanse kruiden
    2 el sojasaus
    1 tl sambal
    4 el tomatenpuree
    olijfolie
    500 gr tricolore spaghetti
  bereiding:
    Bak de gehakte tofu in wat olijfolie en voeg de sambal en wat sojasaus toe.
Na +/- 5 minuten de tofu in een bakje doen en de in schijfjes gesneden worteltjes in de pan roerbakken.
Voeg na enkele minuten de prei toe en nog iets later de in schijfjes en partjes gesneden courgette.
Voeg de Italiaanse kruiden en de tomatenpuree toe. (Als je de saus zo te zuur vindt, kun je wat ahornsiroop of rietsuiker toevoegen).
Laat het geheel met de tofu nog +/- 10 minuten zachtjes pruttelen.
Kook inmiddels de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats