laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Micmac's Runderbouillon met doperwten en chili
  ingrediënten:
    Voor 4 personen

-1 chilipeper
-50 g vermicelli
-1 l water
-2 eetlepels Solo Vloeibaar
-zout
-1 blok Knorr Finesse rundvlees
-peper
-sojasaus
-250 g rundsoepvlees
-200 g doperwten
-2 uien
-1 teentje knoflook
  bereiding:
    Snij het rundvlees in kleine blokjes.
Snij de uien eveneens in blokjes.
Verhit de Solo in een pan en voeg het rundvlees toe.
Laat het vlees op een hoog vuur dichtschroeien.
Voeg de uien, de fijngesneden knoflook en de in de lengte doorgesneden chili toe en zet het vuur lager.
Voeg 1 l water en het bouillonblokje toe en laat een half uur koken.
Voeg vervolgens de erwten en vermicelli toe en laat nog een 15-tal minuten koken.
Breng op smaak met zout, peper en wat sojasaus.
Smakelijk.

Met dank aan Micmac
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats