|
|
|
Engelse pasta speciaal van Micmac |
|
ingrediënten: |
|
|
1/2 lb Sausage; hot italian, casin
1/2 c Oil; olive
1/2 c Butter
12 Mushrooms; large, sliced
2 Garlic cloves; minced
1 Green pepper; chopped
1 c Green onions; chopped
1/4 c Parsley; fresh minced
1/4 c Basil ; fresh minced or 2 t
12 oz Fettucine; green, cooked al
2/3 c Parmesan cheese; grated
1 c Sour cream
1/2 pond Worst (hete Italiaans, casin)
1/2 c olijfolie
1/2 c Boter
12 grote paddestoelen in 2 gesneden kruidnagels
knoflook( fijngehakt)
1 groene paprika(fijn gehakt)
1 ui (fijn gehakt)
1/4 c verse peterselie (fijngehakt)
1/4 c verse Basilicum (fijngehakt)
12 oz Fettucine; al gekookte
2/3 c Parmezaanse kaas; geraspt
1 c Zure room |
|
bereiding: |
|
|
In large skillet, cook sausages over medium-high heat until brown.
Remove sausage and set aside.
Drain grease.
Add olive oil and butter to skillet and saute mushrooms, garlic, green pepper, green onions, parsley and basil until tender.
Stir in sausage.
Place fettucine in heated serving dish.
Add sausage mixture, Parmesan and sour creme.
Toss gently and serve immediately.
Creme de Colorado Cookbook (1987) From the collection of Jim Vorheis from R-Cuisine conference.
In grote koekepan, kookworsten op middelgroot-hoge hitte bruin bakken.
Verwijder de worst en even terzijde leggen.
Doe het vet weg.
Doe olijfolie en boter in koekepan en bak paddestoelen, knoflook, groene paprika, ui, peterselie en basilicum even aan.
Snij de worst in stukken worst.
Kook de fettucine zoals aangegeven op de verpakking.
Mix de saus.
Voeg worstmengsel, Parmezaanse kaas en zure room toe.
Meng alles zacht onder elkaar en dien onmiddellijk.
Bron :Het RoomK kookboek DE Colorado (1987) Van de inzameling van Jim Vorheis van r-Keuken conferentie.
Met dank aan Micmac |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|