 |
|
 |
Kip uit Normandie |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 porties:
1 scharrelkip, in 8 porties verdeeld
Vinaigrette de Normandie: 2 eetlepels Maille Dijon mosterd + appel wijnazijn
Zout en vers gemaken zwarte peper
1 rode ui, geschild en in schijfjes
1 rode en gele paprika, ontdaan van zaden en in grote stukken gesneden
4 hele knoflookteentjes
2 eetlepels olijf olie |
|
bereiding: |
|
|
Wrijf de kip in met de Maille Vianigrette de Normandy.
Voeg peper en zout toe naar smaak.
Zet de kip 45 minuten lang in een oven op 200 graden.
Doe de uienschijfjes, paprika en knoflookteentjes in een bowl en vermeng met de olijfolie.
Voeg ook hier naar smaak peper en zout toe.
Bak dit tot het geheel mooi gaar is.
Serveer de kip in de ovenschaal en voeg de gebakken groente toe. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
 |
|
|