laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Zalmcurry van Micmac
  ingrediënten:
    250 gr zalmfilet
1 eetlepel limoensap
zout en peper
100 gr erwtjes
3 bosuitjes
1 rode ui
2 eetlepels wokolie
1 eetlepel kerriepoeder
150 gr Griekse yoghurt
  bereiding:
    Snijd de zalm in blokken van 3 cm en wrijf ze in met limoensap, zout en peper.
Kook de erwtjes in een pan met ruim kokend water en wat zout in 2-3 minuten beetgaar.
Spoel ze in een zeef af onder koud stromend water en laat ze goed uitlekken.
Snijd de bosuitjes in stukken van 2 cm.
Pel de rode ui en snijd hem in dunne partjes.
Verhit de olie in een wok en roer het kerriepoeder erdoor.
Voeg de rode ui en bosui toe en roerbak ze 2 minuten.
Schep de zalm en erwtjes erdoor en roerbak alles nog 2 minuten.
Roer voorzichtig de yoghurt erdoor en laat het gerecht nog 2-3 minuten zachtjes nasudderen.
Lekker met rijst en wortelsalade.

Met dank aan Micmac
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats