laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Couscous met roodbaarsfilet
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

400 gr couscous
400 ml warm water
2 courgettes
2 aubergines
1 teentje knoflook
4 roodbaarsfilets
1 eetl. ras el hanout
  bereiding:
    Giet het warme water bij de couscous,dek het af en laat het ongeveer 5 minuten wellen.
Snijd de courgettes en aubergines in blokjes.
Verhit een pan met wat olie. Bak daarin de aubergines in ongeveer 2 minuten op een halfhoog vuur.
Voeg knoflook toe en de courgettes. Bak dit ongeveer 2 minuten mee.
Voeg de ras el hanout toe en bak dit gedurende 1 minuut al roerend even mee.
Schep de gewelde couscous bij de groenten en bak een paar minuten mee.
Schep het mengsel in een steker en druk licht aan.
Serveer de couscous samen met de Roodbaars filet.

Info:
Energiewaarden per persoon: 318 Kcal, 6.2 eiwit, 8.3 koolhydraten.

Ras el hanout is een Marokkaans kruidenmengsel dat een beetje te vergelijken is met Chinees vijfkruidenpoeder. Ras el hanout is te koop bij de Marokkaanse slager/winkel en bevat de volgende ingrediƫnten: Komijn, gember, koriander, zwarte peper, cayennepeper, kaneel en kruidnagel. Samenstelling kan variƫren
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats