|
|
Smelt de boter.
Maal de bastognekoeken in een keukenmachine fijn.
Meng ze met de boter.
Vet 8 vormpjes (10 cm) in en verdeel het koekdeeg over de bodem.
Druk het deeg aan metd e bolle kant van een lepel.
Zet de vormpjes tot gebruik in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 200 C.
Mix de roomkaas met de maïzena glad en roer de yoghurt erdoor.
Mix de eieren met de suiker en citroensap luchtig.
Meng het eimengsel door het roomkaasmengsel tot een egaal mengsel en verdeel dit over de vormpjes.
Bak de cakejes midden in de oven in ca. 35 minuten gaar.
Dek de cakejes na ca. 15 minuten baktijd af met aluminiumfolie zodat de bovenkanten geel blijven.
Maak op de afgekoelde cakejes met bosbessen een klok erop (1 bosbes op 3,6,9 en 12 uur).
Maak van de takjes munt wijzers en zet ze op vijf voor 12. |