Kabeljauwhaasje met kruidenkorst |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
4 stukken kabeljauwhaasje (ca 150 g elk)
Peper en zout
2 pruimtomaten
Voor de kruidenkorst:
50 g volkorenbroodkruimels
Fijngehakte dille
Fijngehakte peterselie
Fijngehakte bieslook
Light room
Citroensap, van dit alles 2 eetlepels |
|
bereiding: |
|
|
Kruid de kabeljauw pet peper en zout en leg hem in een ovenschaal.
Ontvel en ontpit de tomaten en snijd ze in kleine blokjes.
Schik de tomatenblokjes rond de kabeljauw.
Meng alle ingrediënten voor de kruidenkorst.
Schep het kruidenkorstmengsel voorzichtig op de vis.
Bak 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180°.
Bedek met aluminiumfolie als de korst te bruin wordt |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|