laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kabeljauwhaasje met kruidenkorst
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
4 stukken kabeljauwhaasje (ca 150 g elk)
Peper en zout
2 pruimtomaten

Voor de kruidenkorst:
50 g volkorenbroodkruimels
Fijngehakte dille
Fijngehakte peterselie
Fijngehakte bieslook
Light room
Citroensap, van dit alles 2 eetlepels
  bereiding:
    Kruid de kabeljauw pet peper en zout en leg hem in een ovenschaal.
Ontvel en ontpit de tomaten en snijd ze in kleine blokjes.
Schik de tomatenblokjes rond de kabeljauw.
Meng alle ingrediënten voor de kruidenkorst.
Schep het kruidenkorstmengsel voorzichtig op de vis.
Bak 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180°.
Bedek met aluminiumfolie als de korst te bruin wordt
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats