|
|
|
Pastasalade met kip, peer en een saus van blauwe a |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
400 gram fusilli pasta,
2 lepels olijfolie,
200 gram kippenfilet,
2 rijpe peren,
4 lente uitjes,
50 gram geroosterde amandelschilfers
voor de saus:
3 lepels zure room,
3 lepels ijskoud water,
100 gram blauwe aderkaas |
|
bereiding: |
|
|
kook de pasta gaar in kokend water met wat olie, giet af en spoel onder koud water, goed laten uitlekken
snijd de kipfilet in blokjes en bak ze gaar in olijfolie en laat afkoelen
schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd ze in blokjes
doe alle ingrediƫnten voor de saus in een blender en mix alles tot een gladde saus
meng de pasta met de kip, de in ringen gesneden lente uitjes en de peer en mng er de saus onder
verdeel over de borden en werk af met amandelschilfers
dit is een recept van Freddy V |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|