laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Hartige kippentaart
  ingrediënten:
    1 rol bladerdeeg
1ui en 1teentje knoflook.
0ngeveer 300gr kippewit in blokjes
1 klein doosje ananasstukjes
1 mango
90 gr rozijntjes
Bloem
Paneermeel
1 Kippebouillonblokje
200ml room
3 hele eieren
Scheutje ketjap manis
Curry, peper en zout.
  bereiding:
    Rozijntjes in beetje water weken.
Ui en knoflook stoven, kippewit bijdoen en laten garen.
Curry naar smaak overstrooien, bouillonblokje bijdoen.
Eetlepel bloem overstrooien, al roerende room en sap van doosje ananas bijvoegen.
Ananas, blokjes mango en uitgelekte rozijntjes bijdoen.
Kruiden met ketjap, peper en zout.
Op het laatste de drie eieren onderroeren.

Oven voorverwarmen op 220°
Vorm bekleden met bladerdeeg, deeg met vork goed doorprikken.
2 eetlepels paneermeel instrooien en dan vullen met bereiding.
35 à 40 min. bakken, een tiental minuutjes laten rusten voor je de taart uit vorm haalt.

Is warm of koud lekker

Smakelijk
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats