laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Champignonaardappelwafels met kaas
  ingrediënten:
    voor 2 personen:

•150 g witte champignons
•150 g aardappel
•100 g geraspte kaas
•2 eieren
•40 g maizena
•2 eetlepels roomboter of margarine
•zout
•peper
  bereiding:
    Maak de champignons schoon en snij ze fijn. Schil de aardappels en rasp ze. Klop de eieren los. Meng in een grote kom de fijngesneden champignons, de geraspte aardappels, kaas, losgeklopte eieren, maÔzena , room, zout en peper door elkaar. Vet een wafelijzer in met wat boter of margarine. Bak van het beslag knapperige wafels in ca. 4 minuten.Per persoon ongeveer 75 gram groenten
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats