laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Appel aardappelsalade met bieslook
  ingrediënten:
    voor 2 personen:

•2 grote aardappelen
•1 stevige appel
•2 eetlepels witte wijnazijn
•1 theelepel suiker
•1 eetlepel bieslook
•1 eetlepel notenolie
•1 eetlepel zonnebloemolie
  bereiding:
    Boen de aardappelen schoon. Kook de aardappelen in de schil in ruim kokend water +/- 20 minuten gaar. Haal daarna direct de schil eraf en snij ze in plakken.
Schil de appel, verwijder het klokhuis met een appelboor en snij ze in dunne plakken.
Leg de plakken appel en aardappel in een schaal.
Meng de azijn met de suiker, de fijngehakte bieslook en beide oliesoorten. Vervolgens bestrijk dit mengsel over de schijven aardappel en appel en dan kan het op tafel.



Dieet: Vegetarisch dieet, lactose vrij, Glutenvrij dieet, kippenei vrij
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats