laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Quetschconfituur
  ingrediënten:
    Voorbereiding: 10 min
Kooktijd: 5 min
Voor ongeveer 1 kg confituur
1 kg quetschepruimen
500 g suiker om jam te maken
2 soeplepels voor citroensap
  bereiding:
    1 Was de quetschen, snijd ze in twee en verwijder de pit. Schik ze in een hoge pan en voeg al roerend de suiker en het citroensap toe.?
2 Zet de pan op een hoog vuur en wacht tot het mengsel kookt. Roer regelmatig. Haal na ongeveer 5 minuten de pan van het vuur en laat het fruit afkoelen.?
3 Verdeel de confituur over verschillende bokalen. Sluit ze goed af en bewaar de potten in de koelkast. Wacht een maand eer je van de confituur eet.?


Een recept uit Elle
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats