|  |   |  | 			
				
					| Zomerse lamsfilet in een spekjasje |  
					|  | ingrediënten: |  
					|  |  | Voor 4 personen: 
 Ingrediënten: 4 lamsfilets
 12 dunne sneetjes gerookt spek
 15 blokjes fetakaas in olie
 tomaat en sla
 lookboter
 peper, zout en Provençaalse kruiden.
 |  
					|  | bereiding: |  
					|  |  | Plet de kaasblokjes. Snijd de lamsfilets middendoor tot bijna aan de rand en plooi ze open. Beleg met de geplette kaas en vouw weer goed dicht. Wikkel elke lamsfilet in gerookt spek en strijk in met olie. Bak de lamsfilets ongeveer 10 minuten op een matig vuur.
 Haal ze uit de pan en leg ze in een vuurvaste schotel, samen met de tomaten. Zet 10 minuten onder de grill op 200°C. Serveer met een aardappel in de schil met wat lookboter en sla.
 Doe 2 uien, 2 wortelen, 1 prei, 3 sneetjes selder, een klontje boter, tijm, laurier, peper, zout en wat water in een pan en laat dit alles garen in de oven tot een bruine jus. Zeef vervolgens deze jus, binden met maïzena en zilveruitjes, een beetje mosterd en kruiden toevoegen.
 |  
					|  |  
					|  |  
|   
 
 |  
					|  | mail dit recept naar een vriend of vriendin |  
			|  |  |  |