Tagliatelle met gamba’s en radicchio in een roomsa |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
350 g tagliatelle
4 el olijfolie
600 g gamba's
300 g radicchio
300 g ijsbergsla
1 klein glaasje cognac
150 ml kookroom
zout en peper uit de molen |
|
bereiding: |
|
|
Snijd de radicchio en de ijsbergsla in dunne repen. Kook de pasta ‘al dente’ volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verwarm de olijfolie in een wokpan en roerbak hierin de gamba’s met de repen radicchio en ijsbergsla ongeveer 5 minuten.
Blus het af met de cognac en laat de alcohol verdampen.
Schenk de kookroom erbij en breng de saus op smaak met zout en peper.
Meng de pasta met de saus en serveer het gerecht in een grote schaal. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|