laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tagliatelle met gamba’s en radicchio in een roomsa
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
350 g tagliatelle
4 el olijfolie
600 g gamba's
300 g radicchio
300 g ijsbergsla
1 klein glaasje cognac
150 ml kookroom
zout en peper uit de molen
  bereiding:
    Snijd de radicchio en de ijsbergsla in dunne repen. Kook de pasta ‘al dente’ volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verwarm de olijfolie in een wokpan en roerbak hierin de gamba’s met de repen radicchio en ijsbergsla ongeveer 5 minuten.
Blus het af met de cognac en laat de alcohol verdampen.
Schenk de kookroom erbij en breng de saus op smaak met zout en peper.
Meng de pasta met de saus en serveer het gerecht in een grote schaal.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats