laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Garnalenbisque
  ingrediënten:
   

  • 100 g ongepelde garnalen;
  • 1 wortel;
  • 1 ajuin;
  • 1 staaf selder;
  • 1 teentje look;
  • tijm, laurier en peterseliestengels;
  • ? l visfumet;
  • 30 g bloem;
  • 20 g tomatenpuree;
  • 1 dl room
  bereiding:
    Bereiding
Bak de ongepelde garnalen kort maar krachtig in wat olijfolie met een fijn gesneden wortel, een ajuin en een selderstaafje.
Voeg het gepeld teentje look, de tomatenpuree en het groentenboeketje toe, bestrooi met wat bloem en bevochtig met de visfumet.
Laat gedurende 60 min. sudderen.
Zeef de soep en giet deze in kleine kopjes.
Werk af met een klein beetje half opgeklopte room en een snuifje paprika poeder.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats