|
|
|
Sinaasappeltaart |
|
ingrediënten: |
|
|
Een makkelijke puddingtaart zonder de oven, lekker fris voor een zomerse dag!
bereidingstijd 10-20 minuten
12 blaadjes gelatine
1 blikje (0,17l) geconcentreerd sinaasappelsap ( of vers sap met siroop!)
1/2 liter yoghurt
10 tot 12 lange vingers
cakevorm (3/4 liter) plasticfolie |
|
bereiding: |
|
|
Week de blaadjes gelatine in koud water
verhit de helft van het sinaasappelsap en los hierin van het vuur, de uitgeknepen gelatine op.
Roer de rest van het sap en de yoghurt erdoor
schenk het mengsel in een met plasticfolie beklede cakevorm en verdeel de lange vingers erover
laat de taart in de koelkast ca. vier uur opstijven! |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|