laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kabeljauw met zalmblokjes en garnalen in kerrieroo
  ingrediënten:
    Mooi ogend visgerecht voor 2 personen.

2 stukken kabeljauwfilet
½ eetlepel citroensap
50 gram gerookte zalmblokjes
50 gram garnalen
1 bosuitje
1 eetlepel fijngeknipte peterselie
½ eetlepel kerriepoeder
1 dl. crème fraiche
zout, peper
  bereiding:
    Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de kabeljauwfilet in een ingevette ovenschaal. Besprenkel de vis met citroensap en verdeel de zalmblokjes en de garnalen erover. Snij het bosuitje in ringetjes. Vermeng dit met de peterselie, de kerriepoeder, de crème fraiche en wat zout en peper. Verdeel dit mengsel goed over de vis. Zet de schaal ca. 20-25 minuten in de oven

Met dank aan anna
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats