laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Wortelsoep met fontina en kaneel
  ingrediënten:
    2 el olijfolie
1 ui, gesnipperd
1 teen knoflook, gesnipperd
800 gr wortelen, grofgehakt
snuifje gemalen kaneel
400 ml groentebouillon
5 el mascarpone
60 gr geraspte fontinakaas
peper en zout
  bereiding:
    Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui en knoflook. Voeg de wortelen
en kaneel toe en laat enkele minuten meestoven. Giet er de groentebouillon
bij en breng aan de kook. Laat de groenten gaarkoken. Mix de soep glad en
roer er de mascarpone onder. Kruid met peper en zout. Giet de soep in
vuurvaste borden of kommetjes. Strooi er de fontina over. Zet onder een
hete grill tot de kaas gesmolten is.
Serveer meteen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats