laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kabeljauwfilets met kaas uit de oven
  ingrediënten:
    voor 4 personen:
1 kuipje kruidenkaas met knoflook
3 grote tomaten
500 gram kabeljauwfilets
1 eetlepel citroensap
2 eetlepels bieslook
200 gram geraspte kaas
zout
peper
  bereiding:
    Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Halveer de tomaten en haal de binnenkant leeg (dit heb je niet nodig). Snij de tomaat in kleine blokjes.

Leg de kabeljauwfilet in een ovenschaal of op een vuurvast bord. Wrijf de kabeljauwfilet in met citroensap en strooi en wat zout en peper overheen. Strijk de kabeljauwfilet in met kruidenkaas met knoflook zodat het geleidelijk is verdeeld over de vis.

Strooi als laatst de in blokjes gesneden tomaat samen met de fijngehakte bieslook over en bedek het geheel met geraspte kaas.
Bak de kabeljauw in 25 minuten gaar en goud/bruin.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats