|
|
Haal de zaadlijsten uit de paprika en snij ze in reepjes.
Halveer de courgette en snijd ze in de lengte in reepjes.
Snijd de tomaten in dikke plakken
Snijd het brood in 8 plakken, en halveer de knoflook.
Verwarm de grill voor op de hoogste stand en bekleed het rooster met aluminiumfolie.
Doe alle groenten in een kom. Klop 2 eetl van de olie ,de mosterd en zwarte peper door elkaar ,schenk over de groenten en meng het voorzichtig door elkaar.
Spreid de groenten in een laag over het bekleedde grilrooster en gril 3-4 min aan elke kant, tot ze lichtbruin zijn. Zet terzijde en houd het warm.
Rooster de sneden brood aan beide kanten onder de grill en bestrijk terwijl ze nog warm zijn aan een kant met de gehalveerde knoflook. Verdeel de groenten over de knoflook kant,verdeel de olijven erover en besprenkel met de resterende olie.
Garneer met verse basilicum. |