 |
|
 |
|
Exotische visfilet |
| |
ingrediënten: |
| |
|
Voor 4 personen:
4 visfilets,
sap van 1 citroen,
zout peper
2 eetlepels bloem
1 ei
6 eetlepels paneermeel
60 gram boter of margarine
2 bananen
2 schijven ananas
2 eetlepels coctailkersjes
20 gram boter
3 theelepels curry |
| |
bereiding: |
| |
|
Vis met citroensap besprenkelen .
10 minuten laten intrekken .
Zout en peper inwrijven .
Visfilets door de bloem , dan door losgeklopt ei , daarna door paneermeel halen .
In grote pan de boter of margarine verhitten ,de filets aan beide kanten laten bakken, dan het vuur wat temperen en aan beide kanten ongeveer 8 mituten zachtjes laten
bakken.De vis op een verwarmde schotel leggen en warm houden . De bananen in schuine schijven snijden . De uigelekte ananas in blokjes snijden , ook de coctailkersjes laten uitlekken. De vruchten gaan met de rest boter in het bakvet van de vispan.Voordurend rondscheppen en lichtjes bruin laten worden , de curry erdoor roeren en de vruchten over de vis verdelen.
Te serveren met stokbrood of rijst .
Smakelijk ! |
| |
| |
|
| |
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
 |
|
|