 |
|
 |
Pastaschelpjes met driekleurige paprikasaus |
|
ingrediënten: |
|
|
voor 4 personen:
140 g gele paprika
140 g groene paprika
140 g rode paprika
30 g margarine margarine
1 eetlepel bloem
4,2 dl water
peper, nootmuskaat, cayennepeper
450 g pastaschelpjes |
|
bereiding: |
|
|
De paprika's schoonmaken, de zaadlijsten verwijderen en in stukken snijden.
De margarine verhitten in een pan en de paprika's 3 minuten bakken. Af en toe roeren. De bloem erdoor roeren en nog 1 minuut smoren.
Het vuur lager zetten en het water al roerend eraan toevoegen. Aan de kook brengen en 3 minuten zacht laten koken. Op smaak brengen met peper, nootmuskaat, cayennepeper.
Pastschelpjes 10 minuten koken in een ruime hoeveelheid kokend water.
De pasta afspoelen met heet water en laten uitlekken. De schelpjes in een verwarmde schaal doen, de paprikasaus erover gieten en meteen serveren. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
 |
|
|