laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Spareribs met pittige peper-tomatensaus
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
2½ eetlepel olijfolie
1 ui, gesnipperd
1 teentjes knoflook, gesnipperd
1 rode peper, ontzaad en fijngehakt
1 rode paprika, in stukjes
350 g tomaten, ontzaad en in stukjes
1½ dl kippenbouillon (van een tablet)
tabasco
peper
zout
2 kg gegrilde spareribs
  bereiding:
    Verhit de olie en fruit de ui met de knoflook en de peper al omscheppend 5 minuten op een halfhoog vuur.
Voeg de paprika en de tomaten toe en bak alles al omscheppend 5 minuten.
Voeg de bouillon toe en laat de saus op een laag vuur in ± 15 minuten inkoken.
Breng de saus pittig op smaak met tabasco en peper en zout en laat het afkoelen tot kamertemperatuur.
Verwarm de spareribs volgens de aanwijzingen op de verpakking op de barbecue of in de oven. Serveer ze met de saus.
Lekker met dikke frieten en salade
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats