Pasta met broccoli en geroosterde zalmfilet |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
4 zalmfilets
6 el olie
400 gr pasta
100 gr blanke hazelnoten
100 gr verse Parmezaanse kaas (uit stuk)
2 uien (gesnipperd)
2 stronken broccoli
peper en zout
100 gr roomkaas |
|
bereiding: |
|
|
Spoel de zalm af onder koud water en dep ze goed droog. Bestrijk de
zalmfilets met olie en laat ze 10 minuten op kamertemperatuur komen. Kook
de pasta gaar. Verwarm de grill. Kook de roosjes broccoli. Hak de hazelnoten
grof en rooster ze goudbruin in een droge koekenpan. Schaaf de Parmezaanse
kaas in flinterdunne plakjes (fijnschiller). Verhit 2 el olie in een wok en fruit
de ui even aan. Voeg de beetgare broccoli toe en schep de roomkaas er
doorheen. Rooster de zalmfilets in ca 10 minuten onder de grill. Schep de
pasta en de noten door de broccoli. Breng op smaak met peper en zout. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
 |