laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Pasta met broccoli en geroosterde zalmfilet
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
4 zalmfilets
6 el olie
400 gr pasta
100 gr blanke hazelnoten
100 gr verse Parmezaanse kaas (uit stuk)
2 uien (gesnipperd)
2 stronken broccoli
peper en zout
100 gr roomkaas
  bereiding:
    Spoel de zalm af onder koud water en dep ze goed droog. Bestrijk de
zalmfilets met olie en laat ze 10 minuten op kamertemperatuur komen. Kook
de pasta gaar. Verwarm de grill. Kook de roosjes broccoli. Hak de hazelnoten
grof en rooster ze goudbruin in een droge koekenpan. Schaaf de Parmezaanse
kaas in flinterdunne plakjes (fijnschiller). Verhit 2 el olie in een wok en fruit
de ui even aan. Voeg de beetgare broccoli toe en schep de roomkaas er
doorheen. Rooster de zalmfilets in ca 10 minuten onder de grill. Schep de
pasta en de noten door de broccoli. Breng op smaak met peper en zout.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats