laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Varkensvlees in appelsaus
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
4 hamlappen
2 preien
2 appels
1,5 glas champagne
1 eetlepel mosterd
peper en zout
Maïzena
  bereiding:
    Bestrooi het vlees met peper en zout en bak het in de hete margarine bruin. Neem het
vlees uit de pan. Snijd de prei in ringen en was ze goed. Schil de appel en
snijd hem in blokjes. Bak de prei zacht in de achtergebleven margarine.
Smoor de blokjes appel even mee. Voeg de champagne (of cider) toe met de
mosterd en breng dit aan de kook. Leg het vlees in de saus en stoof het in 20
minuten gaar. Bind de saus desgewenst met wat maïzena.

Serveren met gebakken aardappeltjes.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats