Zeeduivel met groenten uit de oven |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 2 personen:
1 kleine ui (gesnipperd)
2 stengels bleekselderij
1 gele paprika
2 gedroogde tomaten op olie
1 blik tomatenblokjes
1 tl gedroogde majoraan
250 gr zeeduivelfilet
1 el kappertjes
peper en zout |
|
bereiding: |
|
|
Snijd de bleekselderij in stukken van 3 cm. Snijd de paprika in smalle repen.
Snipper de gedroogde tomaten. Verwarm de oven voor op 180 graden. Verhit
olie in een koekenpan en bak de ui, bleekselderij en paprika zachtjes 4
minuten. Roer de gedroogde tomaat en de tomaten met het sap erdoor en
laat de saus 5 minuten zachtjes pruttelen. Breng de saus op smaak met P&Z
en roer de majoraan erdoor. Schep de saus in een lage ovenschaal. Verdeel de
visfilets in stukken van 2 cm en bestrooi die met peper en zout. Leg de stukjes vis in de
saus en verdeel de kappertjes erover. Bak de schotel 20 minuten in de oven. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
 |